Om SkulpturGuiden 

SkulpturGuiden er din vejviser til kommunens kunstværker og betydningsfulde bygninger og deres historie.

Du kan bruge SkulpturGuiden enten hjemme fra din computer, eller du kan tage den med dig på mobilen. Besøg www.SkulpturGuide.dk på din smartphone mens du er ude at se kunstværkerne og bygningerne. Så har du hele SkulpturGuiden i lommeformat.

Formålet med denne skulpturguide er netop at synliggøre udvalgte værker og give eventuelt interesserede muligheden for også at nyde disse. Nu kan du også søge viden om kommunens kendte bygninger i denne skulpturguide.

KUL'TOUR valgte i 2008 at fejre deres 10 års jubilæum med udgivelsen af SkulpturGuiden i bogform. Kulturelt Samråd har efterfølgende fulgt op med en elektronisk SkulpturGuide, som kan anvendes på alle moderne platforme.

Selve opstillingen af værkerne i SkulpturGuiden er lavet ud fra idéen om, at man skal kunne lave en rute og se alle værker i et område. Med den interaktive SkulpturGuide er det nu blevet endnu lettere at planlægge din rute omkring i Høje-Taastrup Kommune. Du kan se alle de udvalgte skulpturer på et samlet kort, eller sortere efter kunstnere og byer. Bygningerne er også inddelt i de forskellige områder i kommunen.